02 / 05 / 2024

kırşehir yıkım

kırşehir yıkım

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehirli esnaflar kontrolsüz yıkıma tepki gösterdi!

Kırşehir’de eski kütüphane alanının yıkımı esnasında tedbir alınmamasına bölge esnafı tepki gösterdi. Esnaf, ’Allah’tan canımızdan olmadık’ diyerek tepki gösterdi.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir'de 27.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Kırşehir ili, Merkez ilçesi, Çayağzı Köyü, 113 ada 5, 6, 7, 8 parseller, 112 ada 4, 5 parsellerde yer alan fabrika binası ve arsasını toplam 27 milyon 122 bin 968 TL'ye icradan satıyor...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

kırşehir yıkım Haberi

kırşehir yıkım

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, bir süre önce Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasının yıkılacağını sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Arslan, konuyla alakalı yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri paylaşmıştı: "35.000 metre kare arsa üzerinde bulunan, 2011 yılında boşaltılan ve tahribatlara uğrayıp korumasız kalan 'Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi' ne Sağlık Bakanlığı tarafından, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünce deprem tahkik araştırması yaptırılmıştır. Bu araştırma sonucunda, binanın A-B-C-D ve E bloklarının taşıyıcı sistemlerinin mevcut haliyle depreme dayanıklılığı açısından yetersiz olduğu, ayrıca uygun yöntemlerle yapılacak bir güçlendirmenin uygun olmayacağından dolayı yıkılıp yeniden yapılmasının daha sağlıklı olacağı rapor olarak belirtilmiştir. Son 5 yıldır atıl vaziyetteki, bahse konu olan binanın yıkımı için Valilik Makamı ve Milli Emlak Yıkıldı Müdürlüğü'...