21 / 05 / 2024

kırşehirde arsa fiyatları

kırşehirde arsa fiyatları

Kırşehir Aşıkpaşa Mahallesi'nde yer alan 5 arsa Kırşehir Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından toplam 8 milyon 365 bin 82 TL'den 14 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurlarındna aldığıu destekle rekor üstüne rekor kırıyor.  Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın!24 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

kırşehirde arsa fiyatları Haberi

kırşehirde arsa fiyatları


Kırşehir Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kırşehir Aşıkpaşa Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı satışa çıkarıyor. Arsaların fiyatları 686 bin 605 TL ile 2 milyon 569 bin 675 TL arasında değişiyor. 


Arsaların alanları ise 984 metrekareden başlıyor ve 2 bin 330 metrekareye kadar yükseliyor. Arsaların ihalesi 14 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 ila 10.50 arasında Kırşehir Sulh Hukuk Mahkemesi Kalemi'nde yapılacak. 


İhale İlanı:


SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2014/10 S


T.C. KIRŞEHİR (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2014/10 SATIŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Aşağıda cinsi,mevkii,miktarı yazılı taşınmazların İİK.hükümleri uyarınca açık artırma sureti ile umum arasında Kırşehir Sulh Hukuk Mahkemesi Kaleminde 14.10.2014 tarihinde belirtilen gün ve saatlerde 1.satışı yapılacaktır.Aynı gün alıcısı çıkmaz veya teklif edilen fiyat muhammen bedelin % 50 sini karşılamaz ise aynı...