29 / 04 / 2024

Kırşehirde halk duyurusu

Kırşehirde halk duyurusu

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Pöhrenk Florit Madeni projesi için 13 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Halk GYO'dan 2017'de 252 milyon TL net kâr!

Gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Halk GYO'nın 2017'de net kârı geçtiğimiz yıla göre yüzde 134 oranında artarak 252 milyon TL'ye yükseldi.

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi'nde 4 doktor, 8 yardımcı sağlık personeli, 4 laborant, 4 röntgen teknisyeni ilçe halkına hizmet verecek.

Kırşehir'de ev fiyatları cep yakıyor!

Kırşehir'de son yıllarda rekor artış gösteren konut/arsa fiyatları cep yakıyor. Kırşehirli vatandaşlar, "Evlerin fiyatlarına bakınca, dersiniz ki sanki bir tarafı denizi, bir tarafı ormanı görüyor. Yaklaşık 6 ay sıcak havanın hakim olduğu şehirde insanları bir de ev fiyatları yakıyor" dedi.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Kırşehir'de ev kiraları arttı!

Ortadoğu'da yaşanan iç çatışma ve savaşlar bölge halkının Türkiye'ye sığınmasına neden olurken, Kırşehir'de de ikamet eden mülteciler, ev kiralarının fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Kırşehirde halk duyurusu Haberi

Kırşehirde halk duyurusu

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; kırşehir İli, Çiçekdağı İlçesi, Pöhrenk köyü civarında Pöhrenk Florit Madeni projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Pöhrenk Köy Kahvesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 13/01/2015

Proje Sahibi: Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd....