29 / 04 / 2024

Kırşehirde halk toplantısı

Kırşehirde halk toplantısı

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Pöhrenk Florit Madeni projesi için 13 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hendek Belediyesi Aralık ayı toplantısında imar görüşüldü!

Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 7 madde tek tek görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı toplantısı 7 Ekim'de!

İznik Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı kapsamında 7 Ekim 2016 ve 17 Aralık 2016 tarihlerinde halk toplantısı yapılacak.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Mersin Ham ve Rafine Yağ Üretim Tesisi Kapasite artırımı ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta

Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş., Mersin İli, Akdeniz İlçesi'ne Ham ve Rafine Yağ Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Margarin Üretim Tesisi ile Kojenerasyon Tesisi İlavesi projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı´nın Temmuz ayı ayağı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gündem maddeleri...

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Köse Elektrik Enerjisi İletim Hattı halk toplantısı 29 Mart'ta!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane Köse'de Elektrik Enerjisi İletim Hattı'nın tesis edilmesi ve işletilmesi için 29 Mart Salı günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kırşehirde halk toplantısı Haberi

Kırşehirde halk toplantısı

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; kırşehir İli, Çiçekdağı İlçesi, Pöhrenk köyü civarında Pöhrenk Florit Madeni projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Pöhrenk Köy Kahvesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 13/01/2015

Proje Sahibi: Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd....