05 / 05 / 2024

kırşehirde imar

kırşehirde imar

Kırşehir Belediyesi Encümeni haftalık olağan toplantısını yaptı. Belediye birimlerine yürütülen işlemler ile birimlerin taleplerinin görüşüldüğü Belediye Encümeni, dün bir araya geldi. toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Buca Kırıklar'da kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Buca ilçesine bağlı Kırıklar Mahallesi’nde imar barışı yasası sonrası orman arazisine yapılan 50 ev, belediye ekiplerince yıkıldı...

ÖİB'den Kırıkkale'deki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Batman Körük'te imar tepkisi!

Batman Körük Mahallesi Sakinleri, Tılmerç Mahallesi’ne 7 kat izni verilirken, Körük’te 3-4 kata kadar yapı izni verilmesine tepki gösterdi.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Varlık barışı ve imar barışında süre uzar mı?

Vergi barışı, varlık barışı ve imar barışı düzenlemeleri kapsayan seçimden önce Resmi Gazete'de yayımlanan ve Meclisten geçen mali af yasasındaki detaylar belli oldu. Peki, düzenlemelerde süre uzar mı? Sizler için araştırıldı...

Kırıkkale’de 861 kişi imar barışı başvurusunda bulundu!

Kamuoyunda 'İmar Barışı' olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de toplam 861 kişi başvuru yaptı.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırıkkale Yahşihan'daki hazine arazinin imar planı onaylandı!

Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yenişehir Mahallesi 1085 ada 2 parsele ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

kırşehirde imar Haberi

kırşehirde imar

Kırşehir Belediyesi Encümeni haftalık olağan toplantısını yaptı. Belediye birimlerine yürütülen işlemler ile birimlerin taleplerinin görüşüldüğü Belediye Encümeni, dün bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü. Encümen üyeleri ilk olarak Zabıta Müdürlüğü'nün durum-tespit tutanakları ve cezalandırmaya ilişkin gündemi değerlendirdi. Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün kira bitişi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün hisseli arsa satışına ilişkin talebini görüşen Encümen üyeleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün çeşitli mahalle ve semtlerde parselasyon, tevhit, yola terk ve ihdas yapılması konulu gündem maddesine ilişkin bazı kararlar aldı. 




Kırşehir...