05 / 05 / 2024

Kırşehirdeki Seyfe Gölü tamamen kurudu

Kırşehirdeki Seyfe Gölü tamamen kurudu

Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, yüzlerce yaban kuşunu barındıran Seyfe Gölü'nün tamamen kuruduğunu belirterek bölgede yaşanan bir başka tehlikeye dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Avrupa'da doğal gaz fiyatları güçlü arz ile geriliyor...

Avrupa doğal gaz rakamları, soğuk hava koşullarına rağmen beklenenden düşük depolama çekilmeleri ve güçlü arz nedeni ile  bugün aşağı yönlü hareket ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Kırılan cam masa nasıl tamir edilir?

Cam, kırıldığında geri dönüştürülmesi zor olan bir malzeme gibi görülebilir. Ancak birkaç temel malzeme ile onarmak mümkündür. Yalnız, dikkat edilmesi gereken nokta hemen düzeltilmesi gerektiğidir. Peki kırılan cam nasıl tamir edilir, gereken malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehirdeki Seyfe Gölü tamamen kurudu Haberi

Kırşehirdeki Seyfe Gölü tamamen kurudu

Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, yüzlerce yaban kuşuna yataklık eden Seyfe Gölü'nün tamamen kuruduğunu belirterek, "Şimdi kuruyan gölden kalkan toz bulutları çevredeki bitki örtüsüne zarar vermeye başladı" dedi.


Kırşehir'in Mucur ilçesi sınırları içerisinde bulunan doğa harikası kuş cenneti Seyfe Gölü'nden bilinçsizce su çekilmesi sonucu şu anda tamamen kuruduğuna dikkat çeken Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı emekli öğretmen Mustafa Yavuz şu açıklamayı yaptı:


"200'e yakın türü bulunan göçmen kuşların konaklama ve üreme yeri olan, birinci derecede SİT alanı Seyfe Gölü son günlerde tamamen kurudu. Gölün ana kuruma nedeni; göl kenarına içme ve sulama amaçlı açılan kuyulardan kaynaklanıyor. 18 bin nüfuslu Mucur ilçesi içme suyu ihtiyacını bu gölden karşılıyor. Seyfe Gölü'nü besleyen kaynak suları daha yer yüzüne çıkmadan borularla alıp götürülüyor....