28 / 04 / 2024

Kırşehirli samandan ev

Kırşehirli samandan ev

Kırşehir'de yaşayan görsel sanatlar öğretmeni olan Özgür ve Esin Ekinci çifti, doğal bir hayat yaşama hayaliyle saman balyaları ve çamurdan natürel ev yaptı. Saman ev yaklaşık 60 metrekare alan üzerine yapıldı.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Kırşehirli samandan ev Haberi

Kırşehirli samandan ev

Kırşehir'de görsel sanatlar öğretmenliği yapan çift, saman balyaları ve çamurdan natürel ev yaptı.



 


SADECE BAZI BÖLÜMLERİNİ USTA YAPTI


Özgür ve Esin Ekinci çifti, doğal bir hayat yaşama hayaliyle bir süre önce Ökse Mahallesi'ndeki bin 250 metrekarelik bahçelerine saman ev yapmaya karar verdi. Bazı bölümler hariç usta çalıştırmayan aile, saman evi, çocuklarıyla çalışarak üç ayda oturulabilir hale getirdi.



 



Sağlam olması için sadece su basmanı kısmına beton atılan...