05 / 05 / 2024

kış turizm tesisleri

kış turizm tesisleri

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte termal otellere yerli ve yabancı turist akını başladı.Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde sağlık turizminin fiyatlarının çok yüksek olması, yabancı turistlerin ilgisini Türkiye’ye doğru yönlendiriyor.

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pouya Ranjehdel tarafından kuruldu.

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 800 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Gülöz tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Althuraya İnşaat Emlakçılık Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraya İnşaat Emlakçılık Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Othman tarafından kuruldu. 

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

Area İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Suna tarafından kuruldu. 

kış turizm tesisleri Haberi

kış turizm tesisleri

Değişen iklim şartları nedeniyle ülkemizdeki mevsim anlayışı değişiyor. Kışın yağmayan kar nedeniyle,karlı bölgelerde tatil imkanı mümkün olmuyor. Tatilcilerin yeni gözde mekanı termal oteller oldu.  Yeni yükselen değerler arasında bulunan termal oteller, sadece tatil anlayışını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ziyaretçilerine huzurlu, güvenli, sağlık kaynağı olan ve cazip fiyatlara bir tatil vadediyor. Kışın soğuk günlerinde, şifalı suların etkisiyle ve yanındaki masaj, spa, hamam gibi özellikleriyle termal oteller ziyaretçilerin vazgeçilmezi olacak.



Termal oteller, kış turizmi için paha biçilmez bir öneme sahip. Güvenli ve huzurlu ortama sahip konaklama merkezleri, termal sularıyla, spa merkezleriyle, zengin yemek ve içme seçenekleriyle tatilcilere yeni bir tatil anlayışı sunuyor. Yaz turizminin aksine, uygun konaklama fiyatlarıyla da dikkat çeken oteller, tatilciler açısından büyük bir avantaj. Dinlenmek, huzur bulmak ve aynı...