15 / 05 / 2024

kış turizmi bölgeleri

kış turizmi bölgeleri

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çambaşı Yaylası'nın birçok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri haline geldiğini, bölgeye en fazla ilgiyi ise Arap turistlerin gösterdiğini söyledi.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

Kent merkezlerinde taşıtlardan arındırılmış yeni yaya bölgeleri oluşturulacak!

2020 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre şehir merkezlerinde tarihi ve kültürel cazibe noktaları ile alışveriş bölgelerinde motorlu taşıtlardan arındırılmış yaya bölgeleri oluşturulacak

Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler!

Dünya Gazetesi'nden Avukat Hatice Zümbül bugün köşesinde "Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

Özel çevre koruma bölgeleri ve sit alanlarına 25 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk yaptığı açıklamada "2018 yılı içerisinde ÖÇK bölgeleri ve sit alanlarının ıslahı, çevre düzenlemesi, restorasyonu için toplam 25 milyon 765 bin lira yatırım yapacağız." dedi.

Hükümet sanayi bölgeleri harekete geçti!

HÜKÜMET şehir dışına taşınacak sanayi bölgeleri için yeni yatırım alanları belirlenmesi için harekete geçti. Sanayi bölgelerinin kuruluşunu hızlandırmak için hazırlanan düzenlemede yeni yatırım alanları için SİT alanlarına uzaklık, enerjiye yakınlık, deprem kuşağına göre konumuna göre belirlenecek.

İzmir Körfez B Tipi Mesire Yeri hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ormanlardan halkın daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini ve İzmir'de Körfez B Tipi Mesire Yeri'ni en kısa sürede hizmete açılacağı bildirildi.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi nerede kurulacak?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sırasında projelendirerek gündeme getirdiği İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesinin yerel yöneticilerden destek görmediğini belirtti

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği!

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği 18 Kasım 2015 tarihinde 29536 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, organize sanayi bölgelerinin yer seçimi işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor..

Organize sanayi bölgeleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Organize sanayi bölgeleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Kasım 2015 tarihinde 29536 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler..

İşte İstanbul'un ofis bölgeleri!

İstanbul birbiri ardına yükselen lüks konut projeleri ile değil, gözde ofis yatırımları için de en önemli şehir haline geldi. İşte İstanbul'un ofis bölgeleri ve özellikleri..

kış turizmi bölgeleri Haberi

kış turizmi bölgeleri

Çambaşı Yaylası'nın kış turizminde oldukça iddialı hale geldiğini belirten Kaya, "Çambaşı Yaylası yıllar geçtikçe önemi ve değeri daha fazla anlaşılan yerler arasında. Her geçen yıl Çambaşı Yaylası'na çıkan yerli ve yabancı turistlerin sayısı artıyor" dedi.


Başkan Kaya, yaylanın kış turizminin yeni gözdesi haline geldiğini ifade ederek, "Aralık ayıyla birlikte burada kış turizmine yönelik faaliyetler tam anlamıyla kendisini gösteriyor. Mart ayına kadar da burada faaliyetler devam ediyor. Özellikle hafta sonlarını fırsat bilen vatandaşlarımız buraya gelerek bir çok etkinlikten faydalanabiliyor" diye konuştu.


Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle ziyarete gelenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına yoğun şekilde çalıştıklarının altını çizen Yener Kaya, şunları kaydetti:


"Çambaşı Yaylası, geçmiş tarihinden bu yana hem yaz hem de kış mevsimlerinde ziyaretçi akınına uğramakta. Birçok güzelliğe sahip bölgede bizler de yatırımlarımızı artırdık....