15 / 05 / 2024

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burak Ramazan Efe tarafından kuruldu.

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Kıpçak tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burak Ramazan Efe tarafından kuruldu.


Kısa Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...