28 / 04 / 2024

kışın türkiyeye gelen turist sayısı

kışın türkiyeye gelen turist sayısı

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu açıladı. Buna göre göre Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yıllarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

İranlılar her sene Türkiye’den 3 bini aşkın konut alıyor!

İran parlamentosunun kıdemli üyelerinden Mojtaba Yousefi, 2018-2020 yılları arasında İranlıların Türk vatandaşlığı alabilmek amacıyla Türkiye’den 7 milyar dolarlık gayrimenkul aldığını ifade etti. 

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Kınık'ta taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kınık ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Beyza Taşkın: İstanbul’da yıkım daha büyük olur! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, akıllara büyük İstanbul depremini getirdi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyza Taşkın, İstanbul'da yaşanacak depremin daha büyük yıkımlara neden olacağını dile getirdi. 

Kayseri Kültepe'nin açık hava müzesine dönüştürülmesi mecliste!

2022 yılının Kültepe Kaniş Karum Yılı olarak ilan edilmesi istemi ve bölgenin açık hava müzesine dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Kendi binasını dönüştürecek vatandaşa teminat yükü yok!

Kentsel dönüşüm projelerinde vatandaşları mağdur etmeyecek yeni düzenlemeler hayata geçirildi. Kendi binasını dönüştürmek isteyen vatandaş teminat yükünden kurtarılıyor.

kışın türkiyeye gelen turist sayısı Haberi

kışın türkiyeye gelen turist sayısı

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu açıladı. Buna göre göre Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yıllarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.  Kış turizminde Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi rakipleri olan Türkiye'nin, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydettiği belirtilen rapora göre, Türkiye'de 10 yıl önce aralık-ocak-şubat aylarında 2.7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4.8 milyon kişiyi...