10 / 05 / 2024

Kısırkaya Hayvan Bakımevi açıldı mı

Kısırkaya Hayvan Bakımevi açıldı mı

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak? Evde bakım yardımı zamlandı mı? Hesaplara tam bu kadar yatıyor!

Evde bakım parası alan binlerce vatandaş sık sık 'Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki evde bakım yardımı ne kadar Mayıs 2023? 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

ŞOK'tan indirim rüzgarı! 10 kiloluk deterjan 172,90 TL, Fairy bulaşık sıvısı 33,90 TL! Hemen bakın!

Ramazan Bayramı için ŞOK marketlerinde heyecanlı bir hazırlık süreci yaşanıyor. Bu hafta ŞOK'ta birçok ürün indirimli olarak satışa sunulacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Tapu sahipleri aman dikkat! Tek tek açıklandı, tam 60 günlük süreniz kaldı! 

Tapu sahipleri aman dikkat... Tek tek açıklandı, tam 60 günlük süreniz kaldı... Hemen bir bakın...

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu! Hemen bakın!

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı... En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu... Hemen bakın...

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altın fiyatlarına bakan bir daha baktı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın

Yatırımcıların sık sık araştırdığı altın fiyatlarına bakan bir daha baktı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın...

Ataköy 2.5.6 Kısım plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy ilçesi, Ataköy 2.5.6 Kısım Mahallesi, 257 ada, 60 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kısırkaya Hayvan Bakımevi açıldı mı Haberi

Kısırkaya Hayvan Bakımevi açıldı mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş… Alttan ısıtmalı yavru hayvan bölümlerinden en ileri teknoloji ile donatılmış ameliyathanelere kadar merkezde veteriner hizmetleri açısından ihtiyaç duyulabilecek tüm donanım mevcut durumda.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Bayram Ali Çakıroğlu, Sarıyer Kısırkaya’daki Hayvan Bakımevinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen bakımevinin İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vereceğini açıkladı.


Kısırkaya Bakımevinin en zor ameliyatların yapılabilmesine imkan veren teknolojilerle donatıldığını belirten Çakıroğlu kamuoyundaki yanlış algılara da değindi. Bakımevinde aynı anda 20 bin hayvanın barınmasının söz konusu olmadığını belirten Çakıroğlu 20 bin sayısının merkezin bir yılda yapabileceği...