10 / 05 / 2024

Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm

Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm

Kışla Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümün birinci etap çalışmalarının tamamlandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Şimdi sıra 2'nci etapta" dedi.

Kışla Mahallesi 1. etap kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Yüreğir Belediyesi'nin başlattığı yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kışla Mahallesi'nde devam eden 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere.

Mahmut Çelikcan: Kışla Mahallesi'nde yıkımlar bitti!

Ak Parti'nin Yüreğir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde yeniden Ak Parti'nin Yüreğir Adayı olan Mahmut Çelikcan'la konuştuk Mahmut Çelikcan: Hizmetlerimiz Sürüyor 20 yılda yapılanın 4 katı yol yapılarak rekor kırıldı

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Meram Küçükaymanas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediyesi, Küçükaymanas Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yaklaşık iki yıl önce uygulamaya başlanan Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı. Fiziki gerçekleşmenin yüzde 95’i tamamlanan projenin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 6 Temmuz'da 1. etap yapım ihalesine çıkacağı Konak ilçesi Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi mahkemelik oldu. İşte dönüşümde son gelişmeler...

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi!

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi henüz belli olmadı. Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde yaşam standardını yükseltmek ve ilçe halkının çağdaş ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için gayret gösterdiklerini söyleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Bir süre önce başlayan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları Kışla Mahallesi'nin çehresini değiştirdi. Oysa bu adımı atarken çok zorlandık. Vatandaşlarımızı ikna etmek güç oldu ama başardık. Muhteşem konutlar yükselmeye başlayınca hak sahiplerinin heyecanı daha çok arttı. Buradan konut sahibi olamayanlar da ikinci etabı bekler oldu" dedi. Yerinde ve gerçek kentsel dönüşüme Kışla Mahallesi'nden başladıklarını belirten Başkan Mahmut Çelikcan, "Vatandaşlarımız ilk başta çok tereddütlü yaklaştılar. Bizden önceki dönemlerde sıkıntı yaşamışlar. Onları ikna edebilmek için çok zorluk çektik. Çok şükür 1. etap çalışmaları bitmek üzere. 60 dönüm alan üzerinde bulunan 324 daire ve 15 işyeri yıkılarak...