05 / 05 / 2024

Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş

Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş

Ataç İnşaat, Faseltur, Kışlahan, Ataç Turizm hisselerinin alımı iptaline ilişkin açıklamada bulundu...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Faezeh Naghıloo, Monıreh Morsalı, Nafıseh Naghılou ve Nassah Naghılou ortaklığında kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Gelgeç tarafından kuruldu.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi açıldı!

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş Haberi

Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den özel durum açıklaması;


Şirketimiz yönetim kurulu ,  ATAÇ Turizm A.Ş.nin  % 39,99'u, Faseltur Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin  % 40,11 'ini,  Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş.'nin  % 28,26' sını temsil eden hisselerin satın alınmasına  dair 26 Temmuz 2012  tarihinde almış  olduğu kararın iptaline ve  iptale ilişkin  muhasebe kaydının   31.12.2012  tarihli  mali tablolarda geçerli  olacağına karar vermiştir.


Bu iptal işlemi ile ; hakim ortaklarımız olan, Halil ATAMAN,  Hüseyin ÇALIK, Leyla ATAMAN, Fatma KIZILIRMAK, İnci ATAMAN FiGANMEŞE ve Sevinç  ATAMAN 'a olan toplam 103.934.747.- TL borcumuz silinmiş...