15 / 05 / 2024

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fehim Gevrek ve Yasin Gevrek ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Akuplu Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Meleka Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meleka Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yabacı  ve Levent Gökcegöz ortaklığında kuruldu. 

Ska Danışmanlık Gıda İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ska Danışmanlık Gıda İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Leventoğlu ve Sadık Çelik ortaklığında kuruldu. 

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Başel, Erbil Kemer ve Mehmet Topaloğlu ortaklığında kuruldu.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Köknarlı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknarlı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldız ve İslam Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Nergiz tarafından kuruldu. 

Kiyareş Travel Turizm Ve Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Tekstil Eğlence San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kiyareş Travel Turizm Ve Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Tekstil Eğlence San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Ranjbar ve Fatma Akkuş ortaklığında kuruldu.

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fehim Gevrek ve Yasin Gevrek ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da  Beylikdüzü, Akuplu Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.


Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...