17 / 05 / 2024

Kıştan Turizm Otel iletişim

Kıştan Turizm Otel iletişim

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dana Kırchnerova ve Soner Ünveren ortaklığında kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kalkavan tarafından kuruldu.

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ali Balcı tarafından kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel iletişim Haberi

Kıştan Turizm Otel iletişim

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...