16 / 05 / 2024

Kıtalararası maraton ne zaman

Kıtalararası maraton ne zaman

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. Organizasyonda gönüllüler de katılımcılara yardımcı olacak. Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 yıllık pasaport ücreti ne kadar 2023? Pasaport için gerekli evraklar neler?

Pasaport ücretleri yeni yıla girilmesiyle birlikte sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki “10 yıllık pasaport ücreti ne kadar 2023? Pasaport için gerekli evraklar neler?” İşte detaylar!

Fındık fiyatı 2023 ne kadar? Serbest piyasada fındık kaç TL? İşte il il 24 Ocak 2023 fındık fiyat listesi

Üreticiler ve tüketiciler 2023 fındık fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor. Peki, Fındık fiyatı 2023 ne kadar? Serbest piyasada fındık kaç TL? İşte il il 24 Ocak 2023 fındık fiyat listesi...

Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? Halde karides, hamsi, istavrit, kalamar kaç TL? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 18 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? Halde karides, hamsi, istavrit, kalamar kaç TL? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

2023 en düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yüzde 30 zamdan sonra memur maaşı kaç TL'ye çıktı?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte memur maaşları da güncellendi. Memur zammı önce yüzde 25 olarak açıklanmıştı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yüzde 30 olarak değiştirildi. Peki en düşük memur maaşı ne kadar?

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar?

Pasaport çıkarmayı düşünen vatandaşlar 2023 yılı güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Kış lastiği zorunluluğu başlıyor! Peki, kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kış lastiği 1 Aralık tarihi itibariyle başlayacak. Otomobili olan vatandaşlar kış lastik fiyatlarını araştırıyor. Peki kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? Altınbaş 18 Ekim 2022 fiyat listesi

22 ayar altın küpe modelleri ve fiyatları en çok araştırılan takılar arasında yer alıyor. Binlerce kişi 22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Altınbaş 22 ayar altın küpe 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Kıtalararası maraton ne zaman Haberi

Kıtalararası maraton ne zaman

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından gerçekleştirilen organizasyonda maratonun yanı sıra 10 ve 15 kilometre yarışlarıyla, halk yürüyüşü de yapılacak. Bu yıl 36'ncısı düzenlenecek maratonun en yüksek atlet kaydına ulaşıldığı, bu sayının 25 bini aşması beklendiği bildirildi. 


Önceki senelere oranla katılımda önemli bir artışın olduğu organizasyonda en yüksek artış bu maratonda oldu. 2012'de 3 bin 838, 2013'te 4 bin 229 kayıtlı maraton koşucusu yarışırken, 36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesinde bu sayı 3 senede yaklaşık yüzde 31 artış göstererek 5 bin 538'e yükseldi. Organizasyon, 2012 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından "Altın Kategori" unvanına layık görülmüştü.


36. Vodafone İstanbul Maratonu'na geçen yıl 97 ülkeden sporcular mücadele ederken, bu...