15 / 05 / 2024

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapalı

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapalı

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. Organizasyonda gönüllüler de katılımcılara yardımcı olacak. Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

Kartal Yakacık Panorama'da yüzde 10 peşin 84 ay vade fırsatıyla!

Karagülle İnşaat tarafından Kartal'da yükselen Kartal Yakacık Panorama yüzde 10 peşin 84 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kartal Yakacık Panorama projesinde konut fiyatları ne kadar? Kartal Yakacık Panorama'da hangi konut tipleri yer alıyor?

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Kıdem tazminatına zam etkisi: Kıdem tazminatı hangi ücrete göre hesaplanıyor?   

Memurların maaşlarına yapılacak artışlar kıdem tazminatını da etkileyecek. Bu sene 23 bin 489 lira olan kıdem tazminatı tavanı yüzde 45 artışla 34 bin 60 liraya yükselecek.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Borsada gözler 9 aylık bilançolarda! 9 aylık bilançolarda hangi sektörler karlılıkta öne çıkacak?

Ortadoğu’daki gerginlik nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir devam ederken, piyasa çevreleri 9 aylık bilançolara kilitlendi. Uzmanlar, gelecek bilanço sonuçlarına göre hisse bazlı borsada hareketliliğin artabileceğini öngörüyor.

Paolo Regoli kimdir? İngiltere’de hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Paolo Regoli iş hayatında kaç yıllık deneyime sahip? Hangi holdingde Grup Kontrol Müdürü oldu? Cementır Holding’de ne iş yapıyor? İşte Paolo Regoli’nin biyografisi...

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Ali Kuralkan kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Kuralkan hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi şirketlere görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor? İşte Ali Kuralkan ile ilgili merak edilenler...

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapalı Haberi

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapalı

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından gerçekleştirilen organizasyonda maratonun yanı sıra 10 ve 15 kilometre yarışlarıyla, halk yürüyüşü de yapılacak. Bu yıl 36'ncısı düzenlenecek maratonun en yüksek atlet kaydına ulaşıldığı, bu sayının 25 bini aşması beklendiği bildirildi. 


Önceki senelere oranla katılımda önemli bir artışın olduğu organizasyonda en yüksek artış bu maratonda oldu. 2012'de 3 bin 838, 2013'te 4 bin 229 kayıtlı maraton koşucusu yarışırken, 36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesinde bu sayı 3 senede yaklaşık yüzde 31 artış göstererek 5 bin 538'e yükseldi. Organizasyon, 2012 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından "Altın Kategori" unvanına layık görülmüştü.


36. Vodafone İstanbul Maratonu'na geçen yıl 97 ülkeden sporcular mücadele ederken, bu...