06 / 05 / 2024

Kıtalararası yolculuk marmaray

Kıtalararası yolculuk marmaray

Asrın projesi Marmaray önümüzdeki salı günü devletin zirvesinin katılacağı törenle hizmete açılacak. Üsküdar-Sirkeci arasını denizaltından 4 dakikaya indiren projeyle vatandaşlar her iki yakada metro, metrobüs ve banliyö hatlarına ulaşabilecek....

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Yüzde 20'ye varan ek kapasite sunan Victorinox kabin boy valiz kaç TL? İşte, 11 Aralık 2022 fiyat listesi

Kış seyahatlerinde yolculuk konforunu artıran Victorinox Global kabin boy valiz, genişletme sistemiyle yüzde 20'ye varan ek kapasite sağlarken, çarpıcı kırmızı rengiyle de şık bir görünüm sunuyor.

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Güzeldere Tüneli ile 45 dakikalık yol 5 dakikada aşılacak!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Güzeldere Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte 45 dakikalık zorlu yolculuk 5 dakikaya kadar düşüyor.

Avrasya Tüneli 24 saat hizmet vermeye başlıyor!

İstanbul’da araç trafiğinin çok yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye başlıyor.

Mega projelerin çevresi hızla prim yapıyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, 3. Boğaz Köprüsü, Marmaray, Avrasya Karayolu Tüneli gibi mega projelerin Avrupa ve Anadolu yakasındaki güzergahlarında olan bölgelerin hızla prim yapmasını sağladığına dikkat çekti.

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Marmaray'da geoteknik mühendislerinin de emeği büyük!

İstanbul'un binlerce sene kavuşmayı bekleyen iki yakası, Marmaray ile buluştu. Prof. Dr. Kemal Önder Çetin projede geoteknik mühendislerinin büyük emeği olduğunu söyledi..

Marmaray Küçükçekmece'ye ne zaman gelecek?

Marmaray banliyö hattı ne zaman bitecek? Marmaray CR3 banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesi ne zaman bitirilecek? Marmaray, Küçükçekmece'le ne zaman geliyor? Marmaray, Halkalı'ya ne zaman gelecek? İşte cevaplar...

36. İstanbul Maratonu gerçekleşti!

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu yine renkli görüntülere sahne oldu.

Kıtalararası yolculuk marmaray Haberi

Kıtalararası yolculuk marmaray

Asrın projesi Marmaray önümüzdeki salı günü devletin zirvesinin katılacağı törenle hizmete açılacak. Üsküdar-Sirkeci arasını denizaltından 4 dakikaya indiren projeyle vatandaşlar her iki yakada metro, metrobüs ve banliyö hatlarına ulaşabilecek. Vatandaşlar 1,95 TL’ye kıtalar arası yolculuk yapacak.


Asya ile Avrupa kıtalarını deniz altından birleştirecek asrın projesi tamamlandı. İstanbul’da Anadolu yakasını denizin 60 metre altından Avrupa’ya bağlayacak olan Marmaray önümüzdeki salı günü açılacak. Asrın projesi için Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı görkemli bir tören düzelenecek. Törene yabancı devlet adamları da katılacak.


TARİHİ ESER ERTELEMESİ


Projenin inşaatına 2004 yılında başlandı. Yenikapı’daki kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkan tarihi eserler nedeniyle proje 4 yıl gecikti. Her iki yakadaki banliyö hatlarının devreye alınmasıyla birlikte Gebze-Halkalı arası 105, Bostancı-Bakırköy...