05 / 05 / 2024

Kıyasettin Acar

Kıyasettin Acar

Özacarlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıyasettin Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Üsküdar, Ferah Mahallesi' nde kuruldu.

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bbugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Seval Acar tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

True Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

True Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Acar tarafından kuruldu.

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Reya Kurt, Raif Kurt, Işıl Acar ortaklığında kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Hasasu Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hasasu Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Acar Hasasu tarafından kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Kıyasettin Acar Haberi

Kıyasettin Acar

Özacarlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıyasettin Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Üsküdar, Ferah Mahallesi'nde kuruldu.


Özacarlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her  türlü dekorasyon, komple mutfak ve banyo donanımı, ahşap, çelik ve plastik esaslı kapı, pencere, çelik konstrüksiyon ve para kasaları ve her türlü kullanma alanına uygun mobilyanın imal edilmesi, imal ettirilmesi, satın alınması ve bunların yurt içinde ve yurt dışında toptan ve perakende  olarak pazarlanması, b-Yurtiçinde ve yurt dışında konut okul ,hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatların dekorasyon...