16 / 05 / 2024

Kıyıboyu Bulvarı

Kıyıboyu Bulvarı

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kıyıboyu Bulvarı’ndaki metro ile DSİ sulama kanalının kesiştiği noktaya yer alan Kanalköprü’yü genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasına yönelik “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdürüyor

İzmir Homeros Bulvarı kıyıyla buluşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı ünlü Homeros'un adını taşıyan Bornova'daki vadiyi, Meles deltasına geçişi sağlayan Bayraklı Altınyol kıyılarıyla buluşturan aksın sonuna gelindi.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Adnan Polat Piyalepaşa Bulvarı kıyısındaki araziye rezidans ve otel inşa edecek!

İşadamı Adnan Polat Polat, Hacıhüsrev'in Piyalepaşa Bulvarı kıyısında yer alan 82 bin 459 metrekarelik araziye, 902 adet rezidans konut ve 400 odadan oluşan otel yapacak

Samsun'da kıyıları işgal eden tesisler kaldırılıyor!

Samsun Büyük şehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında kalan yaklaşık 40 tesisin tahliyesine 2 Ocak 2014 tarihi itibariyle başlayacak...

Adana'daki Akıllı Dokunuş Projesi ile trafik rahatlayacak!

Zihni Aldırmaz, Kıyıboyu Bulvarı’ndaki metro ile DSİ sulama kanalının kesiştiği noktada yer alan köprü genişletme çalışmalarını yerinde denetleyerek bu çalışmanın bölge trafiğinin rahatlamasına büyük katkıda bulunacağını söyledi

Adana'da Kanalköprü’yü genişletme çalışmaları sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kıyıboyu Bulvarı’ndaki metro ile DSİ sulama kanalının kesiştiği noktaya yer alan Kanalköprü’yü genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Tayyip Erdoğan'ın köyündeki minarenin boyu 20 metre kısalacak!

Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize"nin Güneysu ilçesi Dumankaya Köyü"ndeki cami minaresinin 20 emetre kısaltılması için talimat verdi

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Kıyıboyu Bulvarı Haberi

Kıyıboyu Bulvarı

“Akıllı Dokunuş Projesi” kapsamındaki çalışma tamamlandığında özellikle sabah ve akşam saatlerinde oldukça yoğunlaşan trafik akışının rahatlaması bekleniyor.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Kanalköprü’de bir süre önce köprü genişletme çalışmalarına başladık. Mevcut haliyle 41.5 metre olan köprü genişliği çalışma tamamlandığında 58.5 metreye ulaşacak. Bu da trafik sıkışıklığına son verecek. Köprü her iki tarafından 8.5 metre genişletilecek. Köprünün doğru tarafında fore kazık çalışmaları tamamlandı, orta ayakların demir bağlama çalışmaları devam ediyor.” dedi.


Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında şimdiye kadar 46 kavşakta çalışmala yaptıklarını, 23 köprünün yapımını tamamladıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Bu yaptığımız çalışmalar sonucu kent içi trafikte önemli bir rahatlama sağlandı. Bu kapsamdaki çalışmalarımız bundan sonra da sürecek” şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir...