03 / 05 / 2024

Kıyıboyu Garden projesi

Kıyıboyu Garden projesi

E İnşaat Ltd Şti nitelikli konut içeren projeleriyle, insana değer veriyoruz deyişi ile yola çıkarak, farklı ve değişime eş değer üretim yapmaya çalışıyor.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde bir aşama daha tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 100 dönüm alanda gerçekleştirdiği ve kentlilerin büyük beğenisini toplayan Bayraklı kıyı düzenleme çalışmalarında ikinci etabın açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Dekar Kıyıbahçe 2 Mayıs'ta satışta! Yeni proje!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., İstanbul Ömerli’de yeni projesini hayata geçirecek. Dekar Kıyıbahçe projesi 2 Mayıs'ta satışa sunulacak. 

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Elite Concept Kadıköy fiyat 2018!

2018 yılında teslim edilecek olan Kadıköy Elite Concept projesi Şua İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 785 konut ve 26 ticari birimden meydana geliyor. İşte Elite Concept Kadıköy fiyat 2018...

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Kıyıboyu Garden projesi Haberi

Kıyıboyu Garden projesi


E İnşaat Ltd Şti nitelikli konut içeren projeleriyle, insana değer veriyoruz deyişi ile yola çıkarak, farklı ve değişime eş değer üretim yapmaya çalışıyor. 

Konforlu ve huzurlu yaşamlar sunmak için çalıştıklarını ve nitelikli konut yapma ilkelerinden taviz vermediklerini söyleyen E inşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Zafer Ofluoğlu, "Ailelerin bir arada, güvenle, huzurla ve doğal yaşam ile iç içe hayatı paylaşacağı residence kalitesinde yaşam alanları içinde yer alan konutlar sunuyoruz" dedi. 


KONFORLU VE HUZURLU YAŞAM 

E inşaat Ltd. Şti. Adana Seyhan ilçesinde, iskanı alınmış ve satışta 3+1 son 7 dairenin kaldığı Kıyıboyu Garden'da 5077 sitesinde, yılbaşında bitmesi planlanan Şükran Hanım Sitesi'nde satışta 4+1 son 8 daire ve kısa bir zaman içeıisinde yapımına başlanacak ve temelden satışa sunulan Işık Hanım Sitesi'ndeki 2+1,...