29 / 04 / 2024

Kıyıkent TOKİ Konutları tesliim tarihi

Kıyıkent TOKİ Konutları tesliim tarihi

Adana’da 1 yılda teslim edileceği söylenen ancak inşaatı tamamlanmasına rağmen bir türlü teslim edilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık 2014 Pazartesi itibariyle hak sahiplerine teslim edilecek.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Kıyıkent TOKİ Konutları tesliim tarihi Haberi

Kıyıkent TOKİ Konutları tesliim tarihi

Adana’da 1 yılda teslim edileceği söylenen ancak inşaatı tamamlanmasına rağmen bir türlü teslim edilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık 2014 Pazartesi itibariyle hak sahiplerine teslim edilecek.



Önceki dönemden sözleşmesi yapılan Seyhan Kıyıkent TOKİ Konutlarının geçtiğimiz yıl Ekim ayında teslim edilmesi gerekirken henüz teslim edilmemişti. Bunun üzerine konutların hak sahiplerine teslim edilmesi için harekete geçen Başkan Karalar, istediği sonucu aldı. TOKİ yetkilileri yaptıkları açıklama ile konutları önümüzdeki hafta başından itibaren teslim edileceğini bildirdi. Toplu Konut İdaresi’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan konutların teslim işlemlerine 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren başlanacaktır" ifadelerine yer verildi.Konutlarını teslim alacak hak sahiplerinin yapması gerekenler...