20 / 05 / 2024

Kıyıköy projeleri

Kıyıköy projeleri

Bugünkü Resmi Gazete'de çıkan ilana göre 154 kV Kıyıköy Res TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar çıktı...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

Kıyıköy projeleri Haberi

Kıyıköy projeleri

9 Kasım 2013  CUMARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28816


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2013/5496

Bağlantı Anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV Kıyıköy RES TM-Kıyıköy TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 1/10/2013 tarihli ve 1432 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/10/2013 tarihinde...