27 / 04 / 2024

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...



DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Anadolu Ajansı muhabirine gayrimenkul sektörünün 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılı beklentilerini açıkladı. Ziya Yılmaz, sektörün 2020 yılında daha da hareketleneceğini aktardı ve 2020 yılından umutlu olduğunu belirtti. Ziya Yılmaz, "2020 psikolojilerin rahatladığı bir geçiş yılı olacak. Ekonomik aktivitedeki göreceli hızlanma, enflasyondaki gerileme ve faizdeki yeni indirim süreçleri, 2020'de gayrimenkul sektöründe ciddi bir hareketliliğin olacağını gösteriyor. Ben 2021'in ise çok daha verimli olacağını düşünüyorum" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:  
"DAP olarak 2019, 2020 ve 2021'i yatırımlar yılı ilan etmiştik. Bu yatırım hamlesinin tam da ortasındayız. Önümüzdeki aylarda İstanbul'daki Validebağ ve Teras Kule projelerimizin teslimlerini gerçekleştiriyoruz".


NİŞANTAŞI VE ÇEKMEKÖY PROJELERİ

Ziya Yılmaz, "Bunun yanında rafta olan projelerimizi raftan indirdik ve üretime koyma planlarına başladık. İstanbul'a dünya çapında iki yeni eser kazandırmak için da hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi. 

"Nişantaşı ve Çekmeköy projelerimize başlamak için gün sayıyoruz" diyen Yılmaz, DAP Yapı olarak önümüzdeki yıllarda devreye geçirecekleri şantiyelerde 10 bine yakın çalışan olacağını belirtti. Dolayısıyla, şantiyeler sayesinde en 40-50 bin insana dolaylı ya da direkt olarak şantiyelerde aş ve ekmek sağlanacağını da aktardı.

Ziya Yılmaz, "Beş yıl içinde 13 milyar liralık yeni yatırım hedefimiz için de var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Gelecek dönemde öncelikli hedeflerinin DAP Yapı'yı küresel bir marka haline getirmek olduğunu belirten Yılmaz, "Bunu yaparken de Londra'da yaşayan bir İngiliz'in de Berlin'de yaşayan bir Alman'ın da İstanbul'un eşsiz atmosferini yaşamasını, dünyaya Türk konut geliştiricilerinin dünyaya örnek projelerini görmesini sağlamak en büyük hedefimiz." şeklinde konuştu.

 


 


Geri Dön