10 / 05 / 2024

Kızılaya ait gayrimenkuller

Kızılaya ait gayrimenkuller

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılbük GYO ilk yarıda ne kadar gelir elde etti?

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 dönemine ait faliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort'un tadilat ruhsatları alındı!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki projesi Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. etap ve 2. etabına ait tadilat ruhsatları alındı.

Kızılbük GYO 9.5 milyon TL'ye kurulacak!

Sinpaş GYO tarafından yeni kurulacak Kızılbük GYO'ya 9 milyon 501 bin 830,68 TL tutarında da nakit sermaye konmasına, paylarının tamamı şirkete ait olacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Halk GYO Kızılay binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Ankara merkezli "Kızılay Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Erzurum'da FETÖ kız yurdu PÖH'ün oldu!

Erzurum'da, daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kız yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edildi.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Kızılay'daki eski danıştay binası yıkılacak mı?

Danıştay’a ait Kızılay’daki eski binanın yıkılacağı iddiasında bulunan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Yapının tescili için koruma kuruluna başvurduk” dedi.

Ali Ağaoğlu kızının doğum günü partisine katıldı!

Kız arkadaşlarıyla hem tatil hem de yaş gününü kutlamak için babasına ait AGA 6 isimli tekneyle Marmaris Bozburun’a demir atan Sena Ağaoğlu’nun yaş günü partisine babası da özel helikopterle geldi.

Türk Kızılayı gayrimenkul sigortası yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü'ne ait taşınmazlar için 1 yıl süre ile Gayrimenkul Sigortasının yaptırılması hizmeti kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yaptırılacaktır.

Gölbaşı İncek ve Kızılcaşar imar planı değişikliği yeniden askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı İncek ve Kızılcaşar Mahallelerine ait muhtelif ada parselleri kapsayan 1/25000 ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişiklikleri yeniden askıya çıkarıldı...

Kızılaya ait gayrimenkuller Haberi

Kızılaya ait gayrimenkuller



ÜSKÜDAR VANİKÖY'DEKİ YALIYI ALMAK İSTEYENLER 350 MİLYAR TEMİNAT YATIRACAK


Virane yalı


Kızılay, mülkiyetinde bulunan ve bakımsızlıktan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarttı

    KIZILAY, kaynak yetersizliği nedeniyle onaramadığı Üsküdar Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı yeni sahiplerince Boğaziçi'ne kazandırılması amacıyla ihale açtı.

    Bakımsızlıktan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan 19'uncu yüzyıldan kalma yalı için Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü, 3.5 milyon dolar (yaklaşık 5.5 trilyon lira) değer biçti. 999 metrekarelik alana kurulu yalıyı almak isteyenler 21 Kasım 2001 saat 14.00'e kadar Kızılay'ın Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Müdürlüğü'ne teklif verecek.


BİR TÜRLÜ SATILAMADI


    İhaleye...