04 / 05 / 2024

kızılayın en büyük binası balıkesire

kızılayın en büyük binası balıkesire

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Ahmet Arslan: Dünyanın en büyük köprüsünü yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Dünyanın en büyük köprüsünü yapmış olacağız. Bu, 'Türkler'de çok oluyor' lafının tam da ispatı." dedi.

Kartal'ın en büyük parkında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Yakacık’ta bulunan ve Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, " Bu park tamamlandığında, Kartal’ın deniz ve Adalar manzaralı en büyük parkı olacak" dedi.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi 29 Ekim'de açılıyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 17 şehir hastanesinin tamamında inşaatın devam ettiğini belirterek, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız" dedi.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Ankara'ya açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız." dedi.

Kızılay'ın en büyük binası Balıkesir'e yapılıyor!

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

Balıkesir'e Kızılay'ın en büyük binası yapılacak!

Türk Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

kızılayın en büyük binası balıkesire Haberi

kızılayın en büyük binası balıkesire

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak. Toplam 5 bin 128 metrekare arsa üzerinde bin metrekarelik alana inşa edilen Kızılay Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nden her gün ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye üç öğün taze yemek verilecek. 


Yeni yapılan bina ile açıklamalarda bulunan Kızılay Balıkesir Şube Müdürü Süleyman Kara, 5 bin 128 metrekarelik arazinin kendilerine şartlı bağış olarak yapıldığını ifade etti, "Burayı bağış yapanlar Balıkesir'de yurt olarak yapılmasını istediği için yurt inşaatına başlamış bulunmaktayız. 7 katlı olan bu binayı Balıkesir'e kazandırmayı çalışıyoruz. Şu an da kabası bitmek üzere. Bina inşaatına 2014 un Ekim ayında başladık. Halkımızın yardımlarıyla bu hizmet buraya kadar geldi. İnşallah bundan soma...