02 / 05 / 2024

Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi

Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı’nın ortak çalışması ve Ajans desteği ile uygulanmakta olan “Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi” kapsamında müze açılışı 16 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da sokak sağlıklaştırma, kentsel dönüşüm ve sıfır atık projesinin çalışmalarına ilişkin incelemeler yaptı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatının bu ay başladığını söyledi...

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Antalya Kent Müzesi 29 Ekim'den önce açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan Kent Müzesi projesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Kızılcahamam'da riskli yapılar yıkılıyor!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli yapılar yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Ankara Kızılcahamam'da belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli yapıların yıkımı devam ediyor. 

TOKİ Ankara Kızılcahamam 95 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Kızılcahamam'a 95 yeni konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi Haberi

Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi

2015 Yılı Mali Destek Programı kapsamında bir kültür projesi daha hayat buldu. Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı’nın ortak çalışması ve Ajans desteği ile uygulanmakta olan “Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi” kapsamında müze açılışı 16 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti.

Açılışa katılan Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık yaptıkları konuşmalarda Kent Müzesi’nin Kızılcahamam’a getireceği katkıların altını çizdiler.

Proje kapsamında, Kızılcahamam’da kültürel ve doğal mirasın korunmasının sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratarak gelecek nesillere değerleri aktaracak çağdaş bir müzenin temelleri atılmış oldu.

Kalkınma Ajansı verdiği destek ile Kızılcahamam’da kent müzesinin kurulması için ihtiyaç duyulan teknik altyapı donanımının teşhire hazır hale getirilmesine katkıda bulundu. Bu proje ile ilçede turizm...