05 / 05 / 2024

kızılcahamam kiralık gayrimenkul

kızılcahamam kiralık gayrimenkul

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Ankara Yenice'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 17 Mart 2014 tarihinde saat 15:00'de Kızılcahamam Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Demirkıvıran tarafından kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Mustafa Yalnız ortaklığında kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

kızılcahamam kiralık gayrimenkul Haberi

kızılcahamam kiralık gayrimenkul


Ankara Yenice'de yer alan gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek. Gayrimenkulün aylık kira bedeli 300 TL olarak belirlendi. İhale 17 Mart 2014 tarihinde saat 15:00'de  Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için