07 / 05 / 2024

kızıldere jeotermal elektrik santrali

kızıldere jeotermal elektrik santrali

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çınar Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, son 11 yılda Denizli'nin bambaşka bir çehreye kavuştuğunu, kabuklarını kırarak dünyaya açıldığını ve vizyon şehri haline geldiğini belirtti...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. kuruldu!

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ.  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kulelioğlu tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Türk Kızılayı'ndan Diyarbakır'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Bölde Kan Merkezi Müdürlüğü Binasının İnşaat, Elektrik, Makina ve Soğuk Odalar Tadilat, Bakım, Onarım Hizmeti Alımı ihale ediyor.

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kızılcahamam Yabanabat Termal 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kızılcahamam Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu, Yabanabat Termal tesislerini 10 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Aydın Kuyucak'a jeotermal elektrik üretim santrali geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuyucak İlçesi'nde, jeotermal elektrik üretim santrali yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifini şartlı kabul etti.

Çorum Kargı Kızılırmak HES açıldı!

Statkraft'ın Kargı Kızılırmak Hidroelektrik Santrali'nin açılışında konuşan Yıldız, 2015'in ilk yarısında elektrik üretimine 10 milyar lira yatırım yapıldığını ve enerji sektörüne 4,5 milyar dolarlık doğrudan yatırım sağlandığını belirtti.

Kıbrıs'ta elektrik fiyatları üçte bire kadar düşecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız, 3-4 yıldır Kıbrıs'ın tamamına uygun bir master plan hazırlandığını belirtti. Bu planların uygulanması halinde Kıbrıs'taki elektrik fiyatlarının üçte bire kadar düşeceğini söyledi.

kızıldere jeotermal elektrik santrali Haberi

kızıldere jeotermal elektrik santrali


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Büyükşehir yasasını Anayasa Mahkemesine götüren anamuhalefet partisi yarın gelip de Denizli'de ne diyecek? Biz bu yasayla daha iyi mi yönetiriz diyecek? Sen buna karşı çıktın, şimdi hangi yüzle bu konu için buraya geliyorsun" dedi.


Erdoğan, Çınar Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, son 11 yılda Denizli'nin bambaşka bir çehreye kavuştuğunu, kabuklarını kırarak dünyaya açıldığını ve vizyon şehri haline geldiğini belirtti. Erdoğan, bugün de kentte tarihi bir günü gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Bugünkü törenle 270 milyon lira tutarındaki 49 ayrı eser ve tesisin toplu açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, daha sonra Pamukkale Üniversite geçeceğini, burada da hem yeni eğitim öğretim yılının hem de üniversiteye kazandırılan 47 milyon tutarındaki 10 ayrı tesisin açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi. 


Yarın ise Denizli'nin değişik ilçelerinde olacaklarını...