11 / 05 / 2024

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Bilgiç tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 12 Şubat'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi, Hoşmenler İş Merkezi'nde kuruldu.

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölük tarafından kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Yunuscan Nurhan tarafından kuruldu.

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de Enes Küçükdalgıç ve Hüseyin Küçükdalgıç ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Bilgiç tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Nine Hatun Mahallesi, İnönü Caddesi, Hoşmenler İş Merkezi,...