09 / 05 / 2024

Kızılpınar imar planı

Kızılpınar imar planı

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz" dedi...

Ersin Tatar: UBP’nin imar planı hazır!

Kıbrıs'ta imar planı tartışmalarıyla ilgili olduğunu düşünmediğinden bahseden Ersin Tatar, “Arife günü, UBP’nin imar planına ilişkin raporunu Sayın Başbakan’a sunmuştuk. Bugün itibariyle de Sayın İçişleri Bakanı’na bizzat sundum. Süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Kızılpınar imar planı Haberi

Kızılpınar imar planı

Meclis toplantısında ilk olarak Plan ve Proje Müdürlüğünün 23.01.2015 gün ve 21 sayılı Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesi konusu görüşüldü. 


Bu konu ile ilgili İmar Komisyonu raporu okunmasının ardından Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenme talebi oy birliği ile kabul edildi. 


Belediye Meclisi tarafından kabul edilen Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesine göre 'Planlama alanı kapsamında 01.04.2014 tarihinden önce ruhsat alınış ve yapılaşması başlamış parsellerde, ön bahçe mesafeleri mevcut teşekküle veya onaylı yapı ruhsatının ekinde bulunan dosyasındaki mevcut projesine göre düzenlemeye Belediye yetkilidir, 4'te 3'ü ruhsatlı olarak yapılaşmış olan imar adaları içerisinde yapılacak yeni yapılarda bu hüküm doğrultusunda işlem tesis edilecek' hükme eklendi. 


HİSSE SATIŞLARI KABUL EDİLDİ 


Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına...