29 / 04 / 2024

Kızıltan Gayrimenkul iletişim

Kızıltan Gayrimenkul iletişim

Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Saldıray Kızıltan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ufuk Kızıltan ve Umut Kızıltan tarafından 12 milyon 143 bin 80,43 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Kızıltan Gayrimenkul iletişim Haberi

Kızıltan Gayrimenkul iletişim

Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Saldıray Kızıltan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ufuk Kızıltan ile Umut Kızıltan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 12 milyon 143 bin 80,43 TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Türkiyede gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkul üzerinde sınırlı ayni hak tesis etmek ve bu gayrimenkullere ilişkin kira ve hizmet sözleşmesi yapmak ve bunun yanı sıra Şirketin olağan faaliyeti olarak gelir getiren gayrimenkule ve imar projelerine, mevcut ve yürürlüğe girecek yasal düzenleme ve ithalat-ihracat rejimleri çerçevesinde yatırım yapmak, bu amaçla yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurmak, her türlü işbirliği sözleşmeleri yapmak. Şirket, amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü ayni...