15 / 05 / 2024

Kızıltepede 2 yeni park açılışı

Kızıltepede 2 yeni park açılışı

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kızılay son dakika kararıyla yeni personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok!

Kızılay peş peşe personel almaya devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı yayımlayan Kızılay, Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alacağını duyurdu.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Bankalar çıldırdı, ortalık fena kızışacak! Emekli promosyonları yeniden güncellendi! İş Bankası’ndan yeni rakam!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış kızıştı. İş Bankası emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Peki İş Bankası 2022 emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte yeni promosyonda miktarı...

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Kızıltepede 2 yeni park açılışı Haberi

Kızıltepede 2 yeni park açılışı

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.



Hastane Caddesi yol bitimi İpekyolu mevkisindeki alanda yapımına başlanan parklar hakkında konuşan Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası, parkların yapılacağı alanın yıllardır hafriyat alanı olarak kullanıldığını belirterek, projenin bitimiyle çevrenin daha güzel bir görünüme kavuşacağını aktardı.



Parklar hakkında bilgi veren Ası, "Yapacağımız yeni parkta yürüyüş yolu, yeşil alan ve çocuk oyun parkları gibi alanlar yaparak yurttaşlarımızın daha rahat ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana dönüştüreceğiz. Çalışmalar sadece bunlarla sınırla kalmayacak imkanlar dahilinde vatandaşların tüm taleplerine cevap vereceğiz" ifadesini...