28 / 04 / 2024

Kızıltopraka tüzme havuzu mu yapılacak

Kızıltopraka tüzme havuzu mu yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetiminden sorumlu 'Denetim Komisyonu" üye seçimi için olağanüstü toplandı.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Türk Kızılayı'ndan Konya'da bina inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı tarafından 2 katlı ticari bina inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale, 14 Kasım'da yapılacak..

Türk Kızılayı, Arakanlılar için 24 bin konut inşa edecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürü Kerem Kınık,"24 bin Arakanlı aileye konut sistemlerini inşa etmeye çalışacağız. Hava koşulları çok ağır. 2 bin hektarlık arazi gösterildi, altyapı çalışmaları yapılacak. Bu 24 bin konut, 100 bin Arakanlıya geçici barınma sağlayacak." dedi.

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Türk Kızılayı'ndan Ankara'da bina tadilat ihalesi 11 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi'nde Gayrimenkul İşletme ve Değerlendirme Faaliyet Alanı Koordinatörlüğü binasının tadilat ve onarımı için ihale düzenliyor...

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Firüzağa Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 4 Ekim'de gerçekleşecek..

Türk Kızılayı'ndan Kırklareli'de inşaat ihalesi 3 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli Karakaş Mahallesi'nde yeni bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat ihalesi 3 Ekim'de yapılacak..

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Amasya Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Kızıltopraka tüzme havuzu mu yapılacak Haberi

Kızıltopraka tüzme havuzu mu yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetiminden sorumlu 'Denetim Komisyonu" üye seçimi için olağanüstü toplandı. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdiirlüğü'nde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda Denetim Komisyonu üye seçimi Belediye Başkanı Menderes Türerin MHP'nin de üye göndermesi için komisyonun 5 kişiden oluşmasına ilişkin önerisinin kabulüyle başladı. Komisyonun 5 kişiden oluşması oy birliğiyle karara bağlanırken Denetim Komisyonu üyelikleri için Ak Parti, CHP ve MHP ortak liste sundu. Listede Ak Parti'den Mustafa Eroğlu. Halil Çilengir. 

Mesut Kocagöz, MHP'den Mehmet Cengiz Büyükgebiz, CHP den Sıtkı Soydal gizli oylamanın ardından komisyona seçildi. 

Büyükşchir'in olağanüstü meclisinde ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Kızıltoprak Mahallesinde amatör sporlar için kullanılan kompleks içinde kendisine ayrılan 183...