21 / 05 / 2024

Kızkalesi adres

Kızkalesi adres

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Esentepe DKY Ada açık adres!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Esentepe DKY Ada Evleri 796 daireden meydana geliyor. Esentepe DKY Ada açık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Kızkalesi adres Haberi

Kızkalesi adres

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.  Tatilciler 28 derece deniz suyu sıcaklığı ve gölgede dahi 33 dereceyi bulan sıcaklıkta deniz keyfini yaşayabilecek. Bayramda sadece bir gün çok bulutlu ve hafif yağmur bekleniyor.


Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, yaklaşan bayramda, huzur ve güven içinde tatil yapmak isteyenler için Kızkalesi’nin ideal bir ortam sağladığını söyledi. Bayram ve bayram sonrası için rezervasyonların neredeyse dolduğunu belirten Hüseyin Çalışkan, "Tatil planı yapanlar, ellerini çabuk tutmalı. Bayrama sayılı günler kaldı."dedi. 


Türkiye’nin en güzel kumsallarını, en kıymetli tarih hazineleri barındıran Kızkalesi sahillerinin, giderek daha profesyonelleşen ve kendilerini sürekli yenileyen işletmelerinin turizmde hizmet kalitesini yükselttiğini söyleyen Çalışkan, "Deneyimlerini geliştirerek Batı Akdeniz ve...