28 / 04 / 2024

Kızkalesi yatak kapasitesi

Kızkalesi yatak kapasitesi

Mersin'in turizm merkezi Kızkalesi'nde yapılan yatırımlar sayesinde, kıyılardaki hareketlilik artık yılın 12 ayı devam edecek. Hüseyin Çalışkan: Kızkalesi'nin sezon dışında özellikle yabancı turistlerin gözdesi olduğunu söyledi.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Bütçe dostu Ford Tourneo ve Transit Courier Nisan ayı fiyatları ne kadar oldu! İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Tourneo Courier, Ford'un EcoBoost teknolojisi ile donatılmış güçlü ve ekonomik motorlarıyla ünlüdür. Transit Courier ise Yük taşıma kapasitesi: Ford Transit Courier, yük taşıma kapasitesi bakımından oldukça geniştir. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 03 Nisan 2023 fiyat listesi.

İstanbul'da ev kiraları 1.5 kat arttı!

İstanbul’daki 56 üniversite ve yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin yaklaşık 600 bini başka şehirlerden geldi. Kamu ve özel yurtların yatak kapasitesi 100 bine anca ulaşıyor ve yaklaşık 500 bin öğrenci, kiralık konut veya yurtlarda kalacak yer arayışında.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Rize'de şehir hastanesi, deniz dolgusu üzerinde inşa edilecek!

Rize'de inşa edilmesi planlanan şehir hastanesinin, ödenek yetersizliği sebebiyle inşaatı yarım kalan yat limanı sahasında yapılacağı duyuruldu. 300 dönümlük deniz dolgusu üzerinde inşa edilecek hastanenin, 800 yatak kapasitesi bulunacak... 

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

Kızkalesi yatak kapasitesi Haberi

Kızkalesi yatak kapasitesi

Yatak kapisitesi 34 bin Hüseyin Çalışkan Mersin'de son yıllarda turizm alanında çok büyük gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Çalışkan şöyle dedi: "Bugün Mersin'de 34 binden fazla yatak var. Tarsus Kazanlı'da yapılacak olan 15 bin yataklı turizm yatırımı çok önemli katkılar getirecek. Bu bölgeye turizm yatırımları için verilen tahsislerin iptal edilmesi gündeme geldi. Bu konunun derhal çözüme kavuşmasını bekliyoruz". 

Tarihi, doğası ve deniziyle turizm açısından Akdeniz'in en önemli bölgelerinden biri olan Mersin, artık 12 ay turist ağırlamaya hazırlanıyor. Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, yapılan yatırımlar sayesinde beldede yılın 12 ayı denize girildiğini söyleyerek, "Mersin, Türkiye'de güneşti gün sayısı en fazla olan kent. Yatak sayısı hızla artan Kızkalesi'nde ise yılın her ayında denize girmek, kumsalda güneşlenmek mümkün " dedi. 


Tercih edilen yerlerden!

Ülkenin...