27 / 04 / 2024

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.



2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken  İzmir  Bayraklı Şehir Hastanesi resmen hizmete açıldı. İzmirliler tarafından merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan yaptı.

"DÜNYADA ÖNDE GELEN SAĞLIK KOMPLEKSLERİNDEN BİRİ"

2 bin 60 yatak kapasiteli dev şehir hastanesinin açılışında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları dile getirdi: "İzmir Şehir Hastanesi yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komplekslerinden bir tanesi."

2 bin 60 yatak kapasitesine sahip İzmir Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının hayırlı olmasını diliyorum. Şehir hastanemiz gerçekten güzel İzmirimize yakışır bir eser oldu. Bu dev hastanenin altyapısı itibarıyla buranın yollarıyla alakalı, 'Kim yaptı' diye sorarsınız değil mi? Büyükşehir belediyesinin yapması lazım. Altyapı olarak yollarını yapmadı. Ulaştırma Bakanlığı devreye girdi. İlk etabı hallettik fakat yetmez. Yollarıyla alakalı 2. etabını da yine Ulaştırma Bakanlığımız yapacak ve hastanemize ulaşım daha da kolaylaşmış olacak. Hastane yapınca ulaşım şart.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!


EN YÜKSEK KAPASİTELİ SAĞLIK KOMPLEKSLERİ ARASINDA

4 kilometre uzunluğa sahip bağlantı yolu ve kavşağını da hizmete açıyoruz. İzmir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli sağlık kompleksleri arasında. Bünyesinde toplamda 6 ayrı hastaneyi barındıran bu muhteşem yatırım hizmetlerimizin nişanesidir.

Şimdi seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerle beraber güzel İzmirimizin güzel insanları Hamza Dağ'ı İzmir'in başına getirecek ve İzmirimizin altyapı çileleri de sona erecek. Manisa-İzmir arasındaki Sabuncubeli Tüneli'ni biz yaptık, sahilde birçok yolları yaptık. Konak Tüneli'ni yaptık. Gerek merkezi yönetim olarak biz, büyükşehir belediyemiz olarak el ele verecek ve bu altyapı sorunlarını ortadan kaldıracağız.

Hiçbir eser üretmeden kente yük olanlara ibret olmasını istiyoruz. 2002'de hükümete gelirken sizlere de bir söz vermiştik. Ülkemizi eğitim, sağlık, adalet ve güvenlik üzerinde yükselteceğiz. Ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal desteklere kadar birçok başlığı ekledik. 21 sene sonra geriye baktığımız zaman verdiğimiz sözleri yerine getirmenin bahtiyarlığı içindeyiz."

 

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

Gram, çeyrek, tam, yarım altında son dakika! İşte 28 Ocak 2024 kalem kalem altın fiyatları!

MTV ve yapılandırma taksit ödemelerinde son 4 gün...


Geri Dön