07 / 05 / 2024

Kızlar Adası turizm

Kızlar Adası turizm

Samsun'un Terme İlçesi'nde, tarihte kadın savaşçı amazonların yaşadıkları rivayet edilen bölgede, Simenit Gölü'ndeki ' Kızlar Adası ' çevresinde su altında bulunan tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile SeyedPooya Ebrahımnıashırvanı tarafından kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Ydz Mimarlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Mimarlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Yıldız tarafından kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Şora tarafından kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Kızlar Adası turizm Haberi

Kızlar Adası turizm

Samsun'un Terme İlçesi'nde, tarihte kadın savaşçı amazonların yaşadıkları rivayet edilen bölgede, Simenit Gölü'ndeki 'Kızlar Adası' çevresinde su altında bulunan tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor. 7 yıl önce Kültür Ve Turizm Bakanlığı'ndan 2 dalgıcın bölgede çalışma yaptığı, ancak göl zeminindeki balçık tabakanın kalınlığı nedeniyle çalışmanın yarıda kaldığı belirtildi.


Rahat ok atmak için kçük yaştayken bir göğüslerini kestikleri rivayet edilen Amazon kadın savaşçılarının izini sürmek için kentte yeni projeler başlatıldı. Terme İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Şenol Kul, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'nden tekrar yardım isteyeceklerini duyurdu. Başkan Kul, Milattan Önce 8'nci yüzyılda Homeros'un yazdığı İlyada'da bu bölgede Amazonların bulunduğunun belirtildiğini, yine Herodot tarihinde de bu bilgilerin mevcut olduğunu dile...