27 / 04 / 2024

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat nerede

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat nerede

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Servet Kızmaz tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mengir tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

9 bankada peş peşe büyük deprem! Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı! Acil bakın

9 bankada peş peşe büyük deprem... Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı... Acil bakın...

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat nerede Haberi

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat nerede

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Servet Kızmaz tarafından kuruldu. 


Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi konusu:

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi adres: Şirinevler Mah.Mahmutbey Cad. No.124/B...