05 / 05 / 2024

kktc girne otel değerleme raporu

kktc girne otel değerleme raporu

Akfen GYO, KKTC Girne Otel'e ait 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporunu yayınladı...

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

KKTC Su Temin Projesi dört yılda tamamlandı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Ada'ya ulaşan suyun dağıtımı için inşa edilen Girne ve Dipkarpaz Bölgesi İçme Suyu İsale Hatlarını tamamladı. Türkiye'den iletilen içme suyu Ada'nın her noktasına ulaştı.

Girne Çatalköy imar planı ile ilgili sunum gerçekleştiriliyor!

Girne-Çatalköy İmar Planı vizyon çalışmaları öncesinde 12 Ocak 2017 Perşembe günü Grand Pasha Otel’de kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini bilgilendirmek amacıyla sunum gerçekleştiriliyor.

Kıbrıs'taki Sahabe Türbesi'nin yanına kumarhaneli otel yapılıyor!

KKTC'deki Sahabe Türbesi'nin yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Girne Üniversitesi'nin tıp fakültesi 2016'da açılacak!

Eğitim adası KKTC'de tıp fakültesi bulunan tek üniversite olan Yakındoğu ailesi, iki yıl önce kurduğu Girne Üniversitesi'nde de tıp fakültesi açtı. Hedef, adada eğitim ve sağlık sektörünü öne çıkarmak.

Girne'deki kazı çalışmaları tamamlandı!

Girne Belediyesi, KKTC Su Temini Projesi kapsamında Girne'de yürütülen kazı çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Girne Üniversitesi'ne 5 yeni fakülte binası yapılacak!

Girne Üniversitesi mevcut 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 bölümüne, yeni onay alan 5 fakülte ve 17 bölüm ekledi. 5 yeni fakültenin binasının temeli, KKTC'nin Cumhuriyet Bayramı olan 15 Kasım'da atılacak.

KKTC'ye Su Temin Projesi'nin açılış töreni bugün!

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesinin açılışı yapılıyor. “KKTC Su Temin Projesi” ile Anamur Dragon Çayı üzerindeki Alaköprü Barajı’ndan alınan su, Akdeniz’e döşenen boru hattıyla Girne yakınlarında yapılan Geçitköy Barajı’na aktarılacak.

kktc girne otel değerleme raporu Haberi

kktc girne otel değerleme raporu


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş portföyünde yer alan ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş tarafından değerleme çalışması yapılan KKTC Girne Otel'e ait 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporu için