01 / 05 / 2024

KKTC hastane

KKTC hastane

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

KKTC'ye 500 yataklı hastane müjdesi!

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

KKTC Su Temin Projesi'nde borular döşenmesi Haziran'da başlıyor!

Proje kapsamında, deniz geçişinde kullanılacak boruların döşenmesi için montaj gemisi Haziran ayında çalışmaya başlayacak . Türkiye'den götürülecek suyun 3 Temmuz 2014'te KKTC Geçitköy Barajı'na aktarılması hedefleniyor

Akfen GYO KKTC Bafra arsası değerleme raporu!

Akfen GYO, KKTC'deki Bafra arsasına ait 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporunu yayınladı...

Akfen GYO KKTC Girne Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, KKTC Girne Otel'e ait 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporunu yayınladı...

Hastane ve okul yapanın borcuna Hazine garantisi veriliyor!

Özel şirketlerin dış borcuna Hazine garantisi, hastane ve okul yapan firmalara sağlanacak...

TOKİ Elbistan'a 300 yataklı hastane yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Elbistan'a 300 yatak kapasiteli hastane inşa edecek. Hastane, 125 dönüm üzerinde yer alacak..

İl Özel İdaresi son 10 yılda 3 milyon yatırımla 14 hastane açtı!

İl Özel İdaresi son 10 yılda 2 bin 202 yataklı 14 hastane açtı, 1202 yataklı 5 hastane yapım aşamasında, 950 yataklı 4 hastanenin ise ihalesini tamamladı...

Atakent 3 projesi hastane ihalesi yarın yapılacak!

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinin hastane ihalesi yarın Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde saat 15.30'da yapılacak...

KKTC Su Temin Projesi için ilk borular geldi!

KKTC-Anamur arasındaki Su Temin Projesi için üretilen borulardan 10 tonluk ilk parti Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Seka Limanı'na getirildi...

''864 rakımlı tepe''ye yüksek standartlı hastane!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çankaya'daki Kazım Özalp Mahallesi'ni hastane yapımı için ''özel proje alanı'' ilan etti. Yapılması planlanan yüksek standartlı merkezde her türlü sağlık hizmeti verilecek...

Reha Arar: KKTC'deki turizm yatırımlarımız devam edecek!

Merit Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar , ''Kktc'deki turizm yatırımlarımız devam edecek'' dedi...

KKTC hastane Haberi

KKTC hastane

Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağını açıkladı.

Akşam'da yer alan habere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, eşliğinde Lefkoşa'daki Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Koca, ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı.

Özellikle son dönemde Başbakan Tatar ve Sağlık Bakanı Pilli'nin KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerinden bahseden Koca, bu konuda yoğun temas içinde olduklarını belirtti.

Bakan Koca, bu kapsamda özellikle Kıbrıslı soydaşların sağlık alanındaki ihtiyaçlarına yönelik iş birliğini sürdürdüklerini belirtti.

KKTC'yi Türkiye'den ayrı görmediklerini belirten Koca, Türkiye'nin tüm birimleriyle dün olduğu gibi bugün de Kıbrıs Türklerinin haklı davasının yanında olduğunu, yarın da olacağını sözlerine ekledi.

Ziyarette hastaneyi ve yapılan hizmeti...