05 / 05 / 2024

 KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi son durum 

 KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi son durum 

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar en çok da euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, fiyat baskıları nedeniyle faiz kararı ile ilgili açıklama yaptı. Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil baksın.

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda yatay seyreden doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın!

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler dolara çevrildi. Fed başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar değer kaybetmeye başladı. Peki dolar ne olur?Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Do

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı! Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı. Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın! Dolar ne kadar olacak?

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

 KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi son durum  Haberi

 KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi son durum 

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün törenle hizmete açıldı. Törene,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törende konuşma yapan Başkan Erdoğan konuşmasında şu satırlara yer verdi: 

“Salgının en başından itibaren Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Sağlık alanında her türlü desteği sağladık.KKTC ile gönül birliğimiz olmasa biz bu hastaneyi 45 gün gibi kısa bir sürede tamamlayamazdık. KKTC ile dayanışmanın en önemli nişanesi bu acil durum hastanesidir. Batılı ülkelerde maske savaşları yaşanırken, biz onlara destek olduk. KKTC'ye 149 milyon lira destekte bulunduk." Cumhurbaşkanı Erdoğan, 500 yataklı bir hastanenin daha Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne kazandırılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC acil durum hastanesi...