19 / 07 / 2024

kktc yatırım başvurusu

kktc yatırım başvurusu

MCT Danışmanlık A.Ş., daha önce duyuruları yapılmış olan Yatırım haberleri ile ilgili olarak genel bir bilgilendirme yaptı. Buna göre KKTC'nde yatırım şirketi ve üniversite kurulması amacıyla başvuru dosyasının Ekonomi Bakanlığı'na verildiğini bildirdi...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak?

Aile Destek Paketinin hesaplara yatırılacağı tarih ve şartlarının detayları merak ediliyor. Peki, Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak? İşte detaylar...

İlkokul, ortaokul ve liseler müjde! Devlet geri ödemesiz 1300 TL veriyor! Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet okula giden ve dar gelirli olan çocuklara kırtasiye desteğinde bulunacak. Kırtasiye yardımı başvuruları, yeni eğitim öğretim dönemine kısa süre kala gündeme geldi. Peki 2022 Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir? İşte detaylar...

Devlet Su İşleri personel alımı başvuru tarihleri açıklandı! DSİ 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri (DSİ) 40 ilde  personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, DSİ 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ hangi illerde ne şartlarla personel alacak?  İşte DSİ personel alımı detayları ve başvuru ekranı...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Sosyal yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır?

Sosyal yardım konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım başvurusunu kimler yapabilir? Soruları yanıtlanmayı bekliyor. İşte merak edilen detaylar!

3 binden fazla bekçi alımı için başvurular başladı! 81 ilde bekçi alımı yapılacak! Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Polis Akademisi Başkanlığı 3 binden fazla bekçi alacağını açıkladı. Peki bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

kktc yatırım başvurusu Haberi

kktc yatırım başvurusu


MCT DANIŞMANLIK A.Ş. Yatırımlar hakkında bilgilendirme ;



Şirketimiz tarafından daha önce duyuruları yapılmış olan Yatırım haberleri ile ilgili olarak genel bir bilgilendirmedir. Buna göre ;



- KKTC'nde yatırım şirketi ve Üniversite kurulması amacıyla başvuru dosyası  09.04.2014 tarihinde KKTC Ekonomi Bakanlığı'na takdim edilmiştir.


- Sözkonusu yatırım şirketi 39-2009 sayılı KKTC Yüksek Öğretim Kurumları Mali Düzenleme Yasası çerçevesinde kurulmakta olup, Bakanlık onayı ile  KKTC Teşvik Yasası kapsamına da dahil olacaktır. Bu kapsamda ilgili  şirketin, KKTC Mevzuatına göre Gelirler ve Kurumlar vergisinden muaf olması ve yine yasa ile öngörülmüş diğer   vergi, harç ve fon muafiyetlerinden faydalanması öngörülmektedir. 


- Kurulmakta olan yatırım şirketinin sermaye gereksinimi için Doğrudan Yatırım stratejisi benimsenecektir. 


- Mevcut teşvik imkanları ve Doğrudan Yatırım stratejisi nedeniyle, daha önce kurulması planlanmış olan  Girişim Sermayesi Yatırım...