27 / 04 / 2024

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.



KKTC Emlak Zirvesi, KKTC inşaat sektörünün öncülerinden Döveç Grup ile Bursa'da faaliyet gösteren Gayrimenkul Yeri firmasının işbirliğinde düzenlendi. Programda Kıbrıs'taki yatırım fırsatları elen alınırken  Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu Türkiye'deki yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet etti.

KIBRIS PROJELERİNİ TÜRK YATIRIMCILARLA BULUŞTURACAĞIZ

Gayrimenkul Yeri firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Elif Canıgüleç Tekin,Forbes dergisi, son dönemde iki kez Kuzey Kıbrıs'ı 'Dünyada Sahilde Gayrimenkul Yatırımı Yapılacak En İyi Bölge' olarak açıkladığını hatırlatarak . Bugün dünyanın yaklaşık 40 ülkesinden insanlar yoğun bir şekilde Kuzey Kıbrıs'ta emlak yatırımı yaptığını söyledi.

Bursahakimiyet'te yer alan habere göre; Tekin ''Biz de bu zirve ile, dünyanın ilgi odağı olan KKTC'deki projeleri Türkiye'deki yatırımcılarla buluşturacağız" dedi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

''KIBRIS PARLAYAN BİR YILDIZ GİBİ''

KKTC gayrimenkul sektörünün, uluslararası alanda parlayan bir yıldız gibi dikkat çektiğini söyleyen Tekin, "Kuzey Kıbrıs'taki gayrimenkul yatırımları, döviz kazancı açısından altın değerinde fırsatlar sunduğunu söyledi. 

Tekin, ''Kıbrıs'taki yüksek kira getirileri ve değer artışı potansiyeli, Türk yatırımcıları hem ekonomik olarak cezbediyor, hem de yavru vatanla bağları güçlendiriyor" diye konuştu.

DEĞERLİ BİR YATIRIM BÖLGESİ

Döveç Grup Direktörü Burçin Döveç ise KKTC'nin zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleri ile sadece bir tatil cenneti olarak değil, aynı zamanda değerli bir yatırım bölgesi olduğunu söyledi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

BAŞBAKAN YARDIMCISI ATAOĞLU TÜRK YATIRIMCILARINA SESLENDİ!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da Türkiye'deki yatırımcılara KKTC'ye yatırım yapmaları çağrısında bulundu. Ataoğlu, emlak ve inşaat sektöründeki girişimcileri de kutladı.
 


Geri Dön