02 / 05 / 2024

Klas grup zeytinburnu

Klas grup zeytinburnu

2006 yılında Klas Grup, Zeytinburnu'nda nakliyat ambarlarının bulunduğu 128 bin metrekarelik araziye Türkiye'nin en gösterişli projelerinden birini yapmaya hazırlanıyormuş. Bölgeye inşa edilecek kompleksin inşaatına 360 milyon dolar harcanacakmış.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kmf Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmf Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Khaled Farhan tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Baraa Sibahi tarafından kuruldu. 

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karaca, Nail Karacan, Hakan Karacan ve Ercan Karacan ortaklığında kuruldu.

M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Seçil tarafından kuruldu. 

Klas grup zeytinburnu Haberi

Klas grup zeytinburnu



Zeytinburnu'na milyar dolarlık proje


Klas Grup, ABD'li ve Alman ortaklarla birlikte Türkiye'nin en iddialı yapılarından birini Zeytinburnu'na inşa edecek. Kompleksin inşaatına 360 milyon dolar harcanacak


    Klas Grup Zeytinburnu'ndaki nakliyat ambarlarının bulunduğu araziye Türkiye'nin en gösterişli projelerinden birini yapmaya hazırlanıyor.

    128 bin metrekarelik araziye yapılacak projenin yer üstündeki alanının 256 bin metrekare olduğunu anlatan Klas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bodrumlar da dahil edildiğinde projenin toplam alanının 502 bin metrekareye ulaştığını söyledi. 


İçinde 5 yıldızlı otel de olacak


    Projede 178 bin metrekare kiralanabilir alanlı alışveriş merkezi, 5 yıldızlı 500 yataklı otel, 326 daireli residence ve 600 yatak...