21 / 05 / 2024

Klas Mekanik Kimya İnşaat adres 

Klas Mekanik Kimya İnşaat adres 

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Atmaca tarafından kuruldu.

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Seyfettin AKpul tarafından kuruldu.

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Atmaca tarafından kuruldu.

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi Necdet karagül tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

SB Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SB Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Böngü Yönetim Kurulu Başkanlığın'da 250 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Caddesi'nde kuruldu.

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Duman tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Dursun ve Mahmut Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Melek Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.

Farmen İnşaat Metal ve Kimya Ürünleri Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Farmen İnşaat Metal ve Kimya Ürünleri Ticareti Limited Şirketi, Halis Diner tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz 'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi' nde kuruldu.

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bahçelievler, Zafer Mahallesi' nde kuruldu.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Klas Mekanik Kimya İnşaat adres  Haberi

Klas Mekanik Kimya İnşaat adres 

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Atmaca tarafından kuruldu.

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
MEKANİK 1-Buzdolabı, çamaşır makinası, şofben, radyatör, gaz ve katı yakıt sobaları, çeşitli sistemli ısıtıcı ve soğutucular, radyo, teyp, pikap, televizyon, müzik seti, video, video bantları, vcd, dvd, fotoğraf filmleri, televizyon oyun bantları, teyp bantları ile ahşap ve metalden mamul mutfak ve aletleri ve diğer elektrikli elektronik, mekanik araç ve gereçlerin imalatı, montajı, ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak, 2-Daktilo, hesap makinesi, teksir, fotokopi makineleri, telefon cihazları sistemleri ile her türlü kırtasiye malzemelerinin imalatı, montajı, ihracı,...