12 / 05 / 2024

klasik banyo modelleri

klasik banyo modelleri

Geberit, Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülleri ile kusursuz işçilik ve yenilikçi tasarımı bir araya getiriyor. Hızlı montaj ve estetik görünüm sağlayan Monolith, akıllı çözümler sunuyor...

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Bahçe mobilyalarında Vitello farkını gösterdi!

Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept, tüm ürünlerinde üst düzey teknoloji kullanıyor.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

klasik banyo modelleri Haberi

klasik banyo modelleri

Banyolarda kullanılan ürünlerin bütünlük sağlayacak şık bir tasarıma sahip olmasının yanında fonksiyonelliği de önemli. Sıhhi tesisat ve rezervuar markası Geberit, Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülleri ile kusursuz işçilik ve yenilikçi tasarımı bir araya getiriyor. Hızlı montaj ve estetik görünüm sağlayan Monolith, akıllı çözümler sunuyor.


Banyoları farklı tasarımla bambaşka bir atmosfere sokarak küçük alanlarda bile bütünlük sağlamak mümkün. Geberit Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülü tadilata gerek kalmadan banyolarda yerini alıyor. Kompakt bir ürün olarak yerden tasarruf sağlayan Geberit Monolith, modern alternatifler sunuyor


Geberit Monolith Rezervuar Modülü, tüm teknolojiyi basit bir tasarım konseptinin arkasına gizliyor. Modül, seramik rezervuarlara bir alternatif sunarak duvar önü ve gömme rezervuarlar arasındaki boşluğu kapatıyor. Cam ve alüminyumdan yapılan ana ünite hijyen teknolojisini içinde gizliyor ve çift kademeli deşarj...