04 / 05 / 2024

Klasik mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenler

Klasik mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenler

Klasik mobilyalar en çok tercih edilen mobilyalar arasında alıyor. Bu mobilyaların seçiminde de son derece hassas davranmak gerekmektedir.Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Maketten ev alırken bunlara dikkat edin!

Konut almak isteyenler, eğer inşaat başlamamış bir projeyse maketi görerek konut alıyor. Peki maketten konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Prefabrik ev alırken malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Karmod Prefabrik Satış Müdürü Abdullah Yüceer, prefabrik ev alırken fiyattan önce malzeme kalitesine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, değişen yaşam şartlarına bağlı olarak konut alırken dikkat edilmesi gereken faktörler hakkında bilgi aktardı.

Konut alırken nelere dikkat edilmelidir? 

AVEB Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Çelik, konut alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili yazı kaleme aldı..

Konut alırken bu masraflara dikkat edin!

Ev almak için artık konut kredisi kullanılıyor. Ancak konut kredisi ile ev alırken ekstra masraflar ortaya çıkabilir. Peki bu masraflar nelerdir? 

Mortgage alırken nelere dikkat etmeliyim?

Alacağımız eve karar verdikten sonra en önemli karar mortgage ürün seçimidir. Peki mortgage alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Ev alırken bu noktalara dikkat!

Konut alma sürecinde olan vatandaşların herhangi bir problemle karşılaşmamaları için bazı noktalara dikkat etmeleri gerekiyor. İşte ev alırken dikkat edilecek 4 nokta..

Devremülk alırken dikkat edilecek 10 nokta!

Devremülk alırken ve aldıktan sonraki süreçlerde herhangi bir sorun yaşamamak için nelere dikkat edilmeli? İşte devremülk alırken dikkat edilecek 10 nokta..

Konut kredisi alırken yaptırılması gereken sigortalar neler?

Ev almak isteyenlerin başvurduğu en yaygın sistem olarak karşımıza çıkan konut kredileri ile ev almak istediğimizde yaptırmanız gereken bazı sigortalar bulunuyor. Peki, Konut kredisi alırken hangi sigortaları yaptırmalısınız?

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.

Arsa alırken dikkat edilmesi gereken hususlar!

Oluşum Gazetesi köşe yazarı olan ve Avukat Fevziye Karaer bugünkü yazısında ''Arsa alırken nelere dikkat edilmeli?'' sorunu yanıtladı. Karaer, yazısında yatırımcılara önerilerde bulundu.

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

8 soruda ev alırken çıkan masraflar!

Yeni ev satın alan kimseler için devir sürecinde ödenmesi gereken masraflar kimi zaman kötü bir sürpriz olabiliyor. Peki, ev alırken nereye hangi ödemeler yapılır? İşte 8 soruda ev alırken çıkan masraflar..

Klasik mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

Klasik mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenler

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, klasik mobilya ile evini döşemek isteyenlere şu tavsiyelerde bulunuyor:


Klasik mobilya alırken renk ve model konusunu dikkate alın!

Öncelikli olarak mobilyanın rengi ve modeli konusunda dikkatli davranılmalıdır. Renk konusunda da siyah, beyaz, kahverengi, gri gibi pek çok farklı renk seçeneği değerlendirilebilir. Bu renkler klasik mobilya tercihi olan kişilerin kullandıkları renkler arasında ilk sıralarda gelmektedir. Siyah ve beyaz rengin uyumu tam anlamıyla klasik bir mobilyanın özelliklerini yansıtmaktadır. Ayrıca kahverengi değerlendirildiğinde farklı tonlarda elde edilen kahverenginin oldukça şık bir bütünlük oluşturacağı söylenebilir.


Tüm bunların yanında model konusunda da farklı seçimler yapılabilir. Sözgelimi yerden yüksekliği fazla olan mobilyalar seçilebildiği gibi yerden yüksekliği daha az olan mobilyalar da tercih edilebilir. Bu durum tamamen kişiseldir. Genişlik...