04 / 05 / 2024

Klasik mobilya satın alırken

Klasik mobilya satın alırken

Klasik mobilyalar en çok tercih edilen mobilyalar arasında alıyor. Bu mobilyaların seçiminde de son derece hassas davranmak gerekmektedir.Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

Mobilyada uygulanan KDV indirimleri satışlara yansıdı. Mobilya satışları yüzde 40 artarken, 30 binlik ek istihdam yaratıldı.

12 taksit mobilya satışlarını artıracak!

MOSDER Başkanı Doğan, BDDK'nın taksit sayısını 9'dan 12'ye çıkaran düzenlemesinin mobilya satışlarını artıracağını söyledi

Konut satışı arttı, mobilya satışı artmadı!

Mobilya sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın, mobilya satışına yansımadığını belirterek, 'insanlar evlerini yeniliyorlar, mobilyalarını yenilemiyorlar' dedi.

Konut satışlarındaki artış mobilya satışında yaşanmadı!

MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın mobilya satışında yaşanmadığını söyledi. Bostan, konut satışındaki artışın, taşınma ve doğal olarak da ev eşyalarını yenileme anlamına geldiğini belirtti.

Konut satışlarındaki artış mobilya satışını etkilemedi!

MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın mobilya satışında yaşanmadığını söyledi.

Crate and Barrel online mobilya satışına başladı!

Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarının ardından, online alışveriş sitesinde de mobilya satışına başladı.

Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Klasik mobilyalar en çok tercih edilen mobilyalar arasında alıyor. Bu mobilyaların seçiminde de son derece hassas davranmak gerekmektedir.Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda aypılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı.

Abdullah Tever: Taksit sınırlaması mobilya satışlarını yüzde 25 düşürür!

BDDK'nın kredi kartlarında uyguladığı taksit sınırlamasına mobilyacılardan da tepki geldi. İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı Abdullah Tever, yeni uygulamanın mobilya satışlarını yüzde 25 düşüreceğini söyledi

Alfemo son dönemde satın almalara sıcak bakıyor!

Mobilya üreticisi Alfemo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu: Geçen hafta İtalya'daydım. 60 yıllık tanınmış bir firma ile görüştüm. Yakın bir takvimde yatak ve genç odası gibi alanlarda yeni marka satın alabiliriz

Klasik mobilya satışlarına Osmanlı dopingi!

Birkaç yıldır ekranların en fazla ilgi gören ve reyting rekorları kıran Osmanlı dizilerinde kullanılan oymalı ve varaklı mobilyalar, klasik mobilya satışlarını artırdı.

Mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Bedenen ve ruhen dinlenmeye ihtiyacı olan insanın aradığı rahatlık ve huzur, kullanışlı ve iyi döşenmiş mobilya ile elde edilebilir

Leighton Meester, Los Angeles'ta malikane satın aldı!

Leighton Meester, uzun süredir rahat edebileceği bir evin peşindeydi. Meester, aramalarının sonucunda Los Angeles'ta 1.5 milyon dolara bir malikane satın aldı. 1948 yılında inşa edilen evde dört yatak odası bulunuyor

Klasik mobilya satın alırken Haberi

Klasik mobilya satın alırken

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, klasik mobilya ile evini döşemek isteyenlere şu tavsiyelerde bulunuyor:


Klasik mobilya alırken renk ve model konusunu dikkate alın!

Öncelikli olarak mobilyanın rengi ve modeli konusunda dikkatli davranılmalıdır. Renk konusunda da siyah, beyaz, kahverengi, gri gibi pek çok farklı renk seçeneği değerlendirilebilir. Bu renkler klasik mobilya tercihi olan kişilerin kullandıkları renkler arasında ilk sıralarda gelmektedir. Siyah ve beyaz rengin uyumu tam anlamıyla klasik bir mobilyanın özelliklerini yansıtmaktadır. Ayrıca kahverengi değerlendirildiğinde farklı tonlarda elde edilen kahverenginin oldukça şık bir bütünlük oluşturacağı söylenebilir.


Tüm bunların yanında model konusunda da farklı seçimler yapılabilir. Sözgelimi yerden yüksekliği fazla olan mobilyalar seçilebildiği gibi yerden yüksekliği daha az olan mobilyalar da tercih edilebilir. Bu durum tamamen kişiseldir. Genişlik...